Τοποθετήσεις πλακιδίων

Η εταιρεία μας ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την τοποθέτηση πλακιδίων.

Αναλαμβάνουμε έργα για τοποθέτηση πλακιδίων όλων των τύπων και για όλες τις επιφάνειες.

Οι τιμές μας για τοποθέτηση πλακιδίων ξεκινάνε από 5€ το τεραγωνικό μέτρο!

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και μια προσφορά!


Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη  διαδικασία, τις ιδιαιτερότητες και το κόστος για την τοποθέτηση πλακιδίων:

Τοποθέτηση πλακιδίων

Ένα από τα μεγαλύτερα “προσβλήματα” σε περιόδους ανακαίνισης είναι και το είδος από τα πλακάκια που θα χρησιμοποιήσουμε. Η επιλογή των κατάλληλων πλακιδίων για τον χώρο σας μπορεί να είναι χρονοβόρα και μάλιστα με μεγάλο κόστος εάν δεν έχετε την σωστή καθοδήγηση από έναν εξειδικευμένο επαγγελματία τεχνίτη.

Ωστόσο είναι ευρέως αποδεχτό πως η τοποθέτηση πλακιδίων αποτελεί την ιδανική λύση για να αλλάξετε την αισθητική του χώρου σας.

Τοποθέτηση πλακιδίων – τι να προσέξετε πριν ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης

Επιλογή του κατάλληλου συνεργείου για την τοποθέτηση πλακιδίων

Είτε πρόκειται για το σπίτι σας ή για τον επαγγελματικό σας χώρο είναι ειδιαίτερα σημαντικό να επιλέξετε το κατάλληλο συνεργείο. Ένα έμπειρο συνεργείο θα κάνει τη δουλειά με απόλυτη επιτυχία και έτσι θα μειώσετε την πιθανότητα να μην σας αρέσει το τελικό αποτέλεσμα. Ακόμη και στη περίπτωση που χρειαστούν κάποιες επιδιορθώσεις και αλλαγές οι έμπειροι μάστορες του συνεργείου μας μπορούν να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε στο τέλος των εργασιών το αισθητικό (αλλά και το λειτουργικό) αποτέλεσμα να σας ικανοποιεί απόλυτα.

Επιπλέον διαθέτουμε βαθειά γνώση πάνω σε όλα τα είδη (κεραμικά, πορσελανάτα, μωσαϊκό, ψηφιδωτά) από πλακάκια δαπέδου και τοίχου και έτσι μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε σχετικά με την καταλληλότητά τους. Τα καιρικά φαινόμενα, η υγρασία, αλλά και το ίδιο το έδαφος, είναι στοιχεία που πρέπει να εξεταστούν ώστε το τελικό αποτέλεσμα να έχει αντοχή μέσα στο χρόνο. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν ταιριάζουν όλα τα είδη και οι ποιότητες πλακιδίων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Ποιότητα Πλακιδίων & Επιφάνεια Τοποθέτησης

Η επιφάνεια τοποθέτησης των πλακιδίων δαπέδου ή τοίχου πρέπει να είναι λεία και ευθυγραμμισμένη (διαβάστε εδώ περισσότερα για γεμισματα δαπεδων).

Επίσης οι τοίχοι και τα πατώματα – ειδικά σε χώρους όπως η κουζίνα ή το μπάνιο – πρέπει να είναι είναι καθαροί.

Με την τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου και τοίχου αναβαθμίζεται η αισθητική αλλά και η υγιεινή του δωματίου του σπιτιού.

Οι τεχνίτες μας χρησιμοποιούν πάντα τα καλύτερα υλικά και μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιοδήποτε εργασία τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης πλακιδίων δαπέδου και μπάνιου, με άριστα αποτελέσματα.

Αγοράζοντας φτηνά πλακάκια… θα εξοικονομήσω χρήματα;

Όχι.. το πιθανότερο μάλιστα είναι να χάσετε! Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα πλακάκια Β’ και Γ’ διαλογής μπορεί να είναι οικονομικά, όμως δεν διαθέτουν μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου και πολύ πιθανό να χρειαστούν άμεση αντικατάσταση.

Επίσης θα πρέπει να εστιάσετε στην απορροφητικότητα των πλακιδίων. Είναι σημαντικό, η απορροφητικότητα στα πλακάκια να αγγίζει το 0%, ώστε είτε χρησιμοποιηθούν για εξωτερικό χώρο είτε για εσωτερικό, να αντέχουν στην υγρασία και να μην σκάνε.

Δείτε ενδεικτικά στιγμιότυπα από τη δουλεία μας σε βιομηχανικά σταμπωτά δάπεδα: