Δουλεύουμε εδώ και πολλά χρόνια με περλομπετόν και μπορούμε να σας εγγυηθούμε για άριστα αποτελέσματα. Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες που έχουν μεγάλη εξείδίκευση με το συγκεκριμένο υλικό.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να σας δώσουμε μια προσφορά.

Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το περλομπετόν.


Το περλομπετόν είναι ένα πολύ καλό θερμο -ηχομονωτικό ελαφρύ σκυρόδεμα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΛΟΜΠΕΤΟΝ;

Το περλομπετόν είναι ένα πολύ καλό θερμο -ηχομονωτικό ελαφρύ σκυρόδεμα. Χρησιμοποιείται για γεμίσματα δαπέδων και έχει ως βάση τον διογκωμένο περλίτη ο οποίος όταν το αναμιχθεί με τσιμέντο και νερό δημιουργεί ένα πλήρες υλικό γεμίσματος δαπέδων.

Το ίδιο υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για διάστρωση ή δημιουργία ρύσεων. Μετά το πέρας της επίστρωσης του υλικού η τελική επιφάνεια θα είναι έτοιμη να δεχθεί την εφαρμογή των υπολοίπων υλικών επίστρωσης , δηλαδή τα πλακίδια, τα μάρμαρα, πλακίδια γρανίτη κ.α.

Το βασικό υλικό είναι ο περλίτης, ο οποίος έχει μικρό βάρος, είναι άφθαρτο και ανόργανο υλικό και δεν δεν προσβάλει τα μέταλλα.

Μπορείτε να το βρείτε στην αγορά συσκευασμένο σε σάκους.

ΠΕΡΛΟΜΠΕΤΟΝ – ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η ποιότητα του υλικού είναι τέτοια που θα έχετε εγγυημένη απόδοση λόγω του ότι πρόκειται για συσκευασμένο υλικό με σταθερή σύνθεση. Επίσης θα έχετε πολύ καλό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας L και ηχομόνωσης που φτάνει έως και τα 65dB.

Μετά το γέμισμα του δαπέδου με περλομπετόν η τελική επιφάνεια θα είναι έτοιμη για να δεχτεί τα πλακάκια ή τα μάρμαρα ή οποιδήποτε άλλο υλικό θελήσετε. Δεν απαιτείται δηλαδή τσιμεντοκονία, και έτσι δεν έχετε αυτό το επιπλέον κόστος. Όσο για το αποτέλεσμα.., να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα και μία επιφάνεια υψηλής αντοχής.

ΠΕΡΛΟΜΠΕΤΟΝ – ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Τα βασικά μειονκτήματα του περλομπετόν είναι:

1) Tο κόστος. Είναι εμφανές πως συγκριτικά με το αφρομπετόν έχει υψηλότερο κόστος σε πρώτες ύλες.

Το κόστος αυτό όμως μπορούμε να το αντισταθμίσουμε στην περίπτωση που θέλουμε να πετύχουμε μια ενιαία και πλήρη διάστρωση ενός επιπέδου για την απευθείας επικόλληση των πλακιδίων χωρίς δηλαδή την κατασκευή τσιμεντοκονίας.

2) Δεν είναι 100% αδιάβροχο… και άρα δεν θεωρείται πως είναι κατάλληλο υλικό για το γέμισμα η την διάστρωσή του σε εξωτερικούς χώρους (π.χ. μία ταράτσα). Γιαυτό καλό θα ήταν αν το επιλέξετε ως υλικό για γεμίσματα σε εξωτερικούς χώρους να το καλύψετε με κάποιου είδους ικανή υγρομόνωση.

ΠΕΡΛΟΜΠΕΤΟΝ –  ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ

Ο κατασκευαστής θα πρέπει να τηρήσει τις αναλογίες των υλικών, πριν από την εφαρμογή των τελικών υλικών κάλυψης, πλακίδια κ.α. θα πρέπει να μετρηθεί η υγρασία (με υγρασιόμετρο) και θα πρέπει να δείτε υγρασία της τάξεως του 2% και λιγότερη.

Πιθανόν και ανάλογα με τις θερμοκρασίες που επικρατούν, ίσως και να απαιτηθεί περισσότερος χρόνος ωρίμανσης και απομάκρυνσης της υγρασίας. Και αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να αγνοήσετε.